Skriv och tryck enter

The Winery Hotel – en bit av Terreno i Stockholm

The Winery Hotel är vår enklav i Stockholm. Här kan du njuta av det som annars är förbehållet den som besöker oss på plats i Toscana, inte minst vårt vin. Själva idén med The Winery Hotel bygger på viljan att förmedla kunskap och intresse för vin och mat även i Sverige.

The Winery Hotel skiljer sig  från andra hotell på fler sätt än så. Med ett eget vineri i lobbyn, spännande vinprovningar och djupdykande vinutbildningar finns här en unik möjlighet att lära sig mer om hantverket bakom en flaska vin.

Familjen Ruhne ansvarar för vintillverkningen och alla vinrelaterade aktiviteter på hotellet såsom vinprovningar, vinutbildningar och föreläsningar.

– Det här är Sveriges mest ambitiösa vinprojekt, en unik mötesplats för såväl vinkonnässören som nybörjaren. Vi utbildar och inspirerar genom att samla allt i vinets värld under ett tak, berättar Sofia Ruhne.

Många gäster kommer till The Winery Hotel för att njuta av en ledig weekend fylld av god mat och gott vin, men en hel del väljer även att konferera i den inspirerande miljön. Hotellet har två välbesökta restauranger öppna för lunch och middag samt en vinbar i lobbyn. På sommaren öppnas även den populära takbaren med pool, skön musik, egentillverkat vin och lättare matservering.

Ett besök på The Winery Hotel är det perfekta sättet att stilla din längtan efter Terreno när du inte har vägarna förbi Toscana.

Druvskörd på The Winery Hotel